Tweede ronde voor Huren met Zon in de Hoornse Meer

Vanwege de grote interesse in ‘Huren met Zon in de Hoornse Meer’, start Grunneger Power binnenkort met een volgende ronde van het project! Alle bewoners van een Nijestee-huurwoning in de Hoornse Meer krijgen een tweede en tevens laatste kans om mee te doen. 18 januari om 20:00 uur vindt een info-avond plaats over het project bij de Hanzehogeschool aan de Laan Corpus den Hoorn 300.

Huren met Zon in de Hoornse Meer

Misschien heeft u het al gehoord of gelezen: afgelopen najaar kregen meer dan 20 huurwoningen van Nijestee in de Hoornse Meer zonnepanelen op hun dak. Nijestee bood de panelen aan, in ruil voor een kleine huurverhoging. Grunneger Power (de lokale energiecooperatie in Groningen voor duurzame energie) begeleidde het traject.

Inmiddels draaien de meters van de deelnemers achteruit, en daalt hun energierekening. De deelnemers zijn tevreden over de opbrengst. Het enthousiasme van de deelnemers zorgt ervoor dat Grunneger Power verder gaat met het project in de Hoornse Meer. In het voorjaar willen ze nog meer huurhuizen in de wijk voorzien van zonnepanelen.

Informatiebijeenkomst

Bent u Nijestee-huurder en heeft u interesse in het project? Kom dan naar de info-avond op maandagavond 18 januari 2016, om te horen wat uw (financiele) voordelen zijn. De avond vindt plaats om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) bij de Hanzehogeschool, locatie Meerwold (Laan Corpus den Hoorn 300). U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: hurenmetzon@grunnegerpower.nl. Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op: http://www.grunnegerpower.nl/hoornsemeer2/.

Updated: 12 januari 2016 — 13:39

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *