Voor gezond en sterk haar naar Onnes Coiffures in Groningen

Onnes Coiffures, dé familiekapper in Groningen

Boek nu een afspraak

Voor gezond en sterk haar naar Onnes Coiffures in Groningen

Onnes Coiffures, dé kapperszaak uit Groningen

Boek nu een afspraak

Voor gezond en sterk haar naar Onnes Coiffures in Groningen

Onnes Coiffures, dé kapperszaak uit Groningen

Boek nu een afspraak

Voor gezond en sterk haar naar Onnes Coiffures in Groningen

Onnes Coiffures, dé kapperszaak uit Groningen

Boek nu een afspraak

Bij Onnes Coiffures...

...kunnen wij uiteraard goed knippen, kleuren en stylen, maar mooi haar of een mooie look is datgene wat bij jou past! Daarom luisteren wij graag naar jou.

 

Je kapsel moet passen bij jouw persoonlijke levensstijl.
De stylisten van Onnes Coiffures zijn voortdurend aan het trainen en staan altijd klaar om jou van die coupe te voorzien die het beste bij  jouw look en uitstraling past!

 

Maak daarom nu een afspraak in een van onze filialen in Groningen.

Afspraak maken?! Graag!

Momenteel werken wij hoofdzakelijk op basis van afspraak. Even binnenlopen om te kijken of er nog een plekje is kan uiteraard ook een afspraak geeft meer zekerheid. Een afspraak maak je eenvoudig telefonisch. Bel 050 - 318 18 52 voor een afspraak bij ons filiaal aan de Paterswoldseweg of 050 - 526 46 02 voor een afspraak aan de S.O.J. Palmelaan.

 

 

Hartelijk dank voor je begrip.

Maak een afspraak
Haar knippen

Een look die bij jou past! Dat is waar het bij Onnes Coiffures om gaat. Onze stylisten zijn erop getraind jou van die look te voorzien waar jij je het beste bij voelt en die perfect aansluit op jouw levensstijl. Door onze expertise en jouw wensen gaan we voor de perfecte look, zodat je gegarandeerd met een glimlach op je gezicht weer naar buiten loopt.

Krullen?! Onze stylisten zijn gecertificeerde specialisten op het gebied van krul, door middel van de CurlSys-techniek laten wij iedere krul shinen!

Haar kleuren

Uitgroei bijwerken, all-over kleur, highlights, balayage, foilayage, of een kleurcorrectie. Voor iedere behandeling kiezen wij het perfecte product. Zodat je haar in optimale conditie blijft en je haar glanst en heerlijk aanvoelt. Bij Onnes Coiffures voorzien wij jou graag van de juiste “tips-and-tricks” zodat je die salon-look thuis ook kan creëren. 

Gezond en glanzend haar begint natuurlijk met de juiste verzorging.

 

Bij Onnes Coiffures gebruiken wij uitsluitend producten die het beste passen bij jouw haartype en coupe. Wij maken hierbij gebruik van de professionele producten van Matrix, Biolage en L’Oréal Professionnel. Naast goede producten is het van groot belang om de juiste stylingtools te gebruiken. In onze salons maken we uitsluitend gebruik van de beste stylingtools. Deze stylingtools zijn zo min mogelijk beschadigend voor je haar. Onze stylisten geven je altijd graag advies over welke (styling)producten en tools jij het beste kan gebruiken. 

Haar föhnen

Föhnen, beachwaves, “cool-girl” waves. Styling is de manier om jouw look helemaal eigen te maken!

 

Met de adviezen van de stylisten van Onnes Coiffures gaat het jou nu ook lukken om thuis die salon-look creëren.
Heb je een special-event maak dan zeker een afspraak onze stylisten zorgen ervoor dat je haar geweldig zit en jij straalt als nooit tevoren!

Lees meer
Ons team

Ook de mannen staan bij Onnes Coiffures centraal!

 

Knippen, opscheren, baard-trimmen en dan perfect gestyled. Onze stylisten hebben de ervaring en trainingsuren om mannen te voorzien van die look die perfect bij jou past!

Onnes Coiffures Chignon

Neem contact met ons op voor een afspraak en bekijk onze routebeschrijving 

Wij werken met: 

In onze kapperszaken in Groningen werken wij uitsluitend met producten van topkwaliteit.
Zo werken we exclusief met de producten van Matrix en L’Oréal Professionnel. Voor de styling maken we gebruik van Tecni Art (L'oréal) of Style Link (Matrix). Voor alle overige producten zoals shampoos, conditioners, verf, toners en blondering gebruiken we de producten van Matrix.

Blond

Uren in de kappersstoel zitten voor het blonderen van jouw haar? Die dagen zijn voorbij! Wij werken met de innovatie van Matrix Light Master Pre-Bonded, een product dat niet alleen jouw haar nog beter beschermt, maar ook efficiënter te gebruiken is. De formule van dit nieuwe blonderingsproduct bevat o.a. gehydrateerd citroenzuur, een ingrediënt dat afbreken van het haar tegen gaat. Mede hierdoor zijn extra stappen in het blonderingsproces niet meer nodig. Op deze manier kan jij jouw haar op een nog efficiëntere én veiligere wijze laten blonderen bij Onnes Coiffures, zonder extra kosten en stralende lokken zijn gegarandeerd.

Het tonen van blond haar

Vind jij het ook altijd zo vervelend als jouw blonde haar snel gelig wordt? Geen zorgen, bij Onnes Coiffures hebben wij de oplossing! Dankzij onze nieuwe Matrix Sheer Pastel toners die zijn geüpgraded met de COOL+ Technologie blijft jouw blonde haar nu nog langer koel – dit tot wel 25 wasbeurten! Daardoor hoef jij minder vaak terug te komen én blijft jouw haar langer mooi. Ontdek ze nu bij ons in de salon!

Verzorging van blond haar

Houd jouw blonde look nu nog langer koel met de Matrix SoSilver of Brass Off shampoo, conditioner & masker. Dankzij een hoge concentratie aan violet of blauw kleurpigmenten worden ongewenste gele of oranje ondertonen geneutraliseerd waardoor jouw grijze of platinum blonde haren nog langer blijven stralen. Onnes Coiffures laat jouw blonde lokken optimaal glanzen.

Trends

Balayage, Foilayage, Color melt of Lowlights? Wij beschikken nu over de nieuwste mocha kleuren die jouw look in een handomdraai veranderen. Perfect voor de herfst en winter! Deze mocha kleuren sluiten heel mooi aan bij huid, waardoor niet alleen je haar straalt maar ook je huid! Bij Onnes Coiffures gaan we voor deze WIN-WIN!!

Maak nu een afspraak!

Maak vandaag nog afspraak bij de beste kapper uit Groningen!