KardingeRun voor Bikkels introduceert modderige Ouder-Kindloop

Op zondag 28 juni 2015 vindt de tweede editie van de KardingeRun voor Bikkels plaats. Een obstacle-/mudrace voor echte bikkels vanaf 15 jaar door het Kardinge gebied in Groningen. Tijdens de run komen deelnemers spectaculaire hindernissen tegen en natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het parcours. Verder is op veler verzoek de ouder-kindloop een nieuw onderdeel van het evenement.

Tijdens deze loop kunnen kinderen van 8 t/m 14 jaar onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan het 4 kilometer parcours. Op deze manier kunnen dus ook kleine bikkeltjes een echte bikkelprestatie neerzetten. Tevens krijgen kinderen de gelegenheid om te sporten met een hele hoge funfactor! Want dingen die thuis niet mogen, zoals springen in vieze sloten en klimmen over muren, zijn tijdens de KardingeRun juist heel erg belangrijk. Vies worden is dus gegarandeerd.

Het parcours van de Ouder-Kindloop is geschikt voor bikkels vanaf 8 jaar, maar is ook zeer uitdagend voor de meelopende volwassenen. Het samen met je kind, neefje/nichtje, of misschien zelfs kleinkind vies, moe en modderig worden geeft dit hele evenement een extra beleving. Een sportieve dag waar jullie samen met trots op terug kunnen kijken.

Durven jullie samen de uitdaging aan te gaan? Meer informatie en inschrijven via www.kardingerun.nl.

Updated: 6 mei 2015 — 20:05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *