Eten op het Plein’ zaterdag 3 september van 17.00 tot 21.00 uur

10 jarig bestaan Stichting Méér Hoornse Meer

Om dit te vieren willen we iets speciaals organiseren. In overleg met de feestcommissie wordt het met u als wijkbewoners genieten van het mooie weer, lekker eten en een drankje (wijn, bier of fris). De locatie was snel gevonden: het Allendeplein. Daar worden lange tafels en banken geplaatst. Cateraar Delisjeu zorgt voor pasta Penne met de sauzen Carbonara en Funghi (ook voor vegetariërs). Als salade serveren zij een anti pasta salade van gegrilde groenten met balsamicodressing en pecorino kaas. En natuurlijk staat er stokbrood met kruidenboter op tafel. Dank aan cateraar Delisjeu dat ze ons hebben geholpen met de sponsoring van dit festijn.

Een muziekinstallatie zorgt voor de sfeervolle achtergrondmuziek.
In verband met de catering vragen wij u zich van te voren op te geven. En om het betaalbaar te houden een vergoeding van € 5,00 voor een volwassene en € 1,50 voor een kind. Hiervoor krijgt u behalve het eten, ook  2 consumpties per persoon.
Na ontvangst van uw betaling via de Rabobank, rekeningnummer 16 22 54 814 bent u verzekerd van deelname, want vol = vol.

Opgave via info@meerhoornsemeer.nl of bel 050 526 5145.

Updated: 1 mei 2014 — 18:33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *