Zumba in de HoornseMeer

Zumba Fitness is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert.

Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. De les begint met een warming –up. Je wordt gelijk meegetrokken door de opzwepende muziek. Dan volgen er nummers met verschillende ritmes zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso Reggaeton, en Hip Hop. Snelle en langzamere ritmes wisselen elkaar af. Deze intervaltraining zorgt voor een optimale verbranding van de calorieën. De les wordt afgesloten met een cooling down.

Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel, hierdoor merk je er niets van dat je aan het sporten bent. De muziek is het uitgangspunt. Zumba is een feest!

De Zumba les vindt plaats in de Boerhaaveschool aan de Veenweg 1-1, 9728 NH Groningen op elke donderdagavond van 19:30 tot 20:30 muv de schoolvakanties.

KOM KeepOnMoving en neem een gratis proefles. Enjoy the Party!

Voor meer informatie check de website: www.komkeeponmoving.nl

KOM OOK NAAR PILOXING

Op donderdag 21 mei wordt er een Piloxing les gegeven aan de Veenweg 1 in de Boerhaaveschool te Groningen. De les start om 20:30 tot 21:30.

Kosten zijn 7,50 geef je op via de website: www.komkeeponmoving.nl

 

piloxing

Updated: 15 mei 2015 — 12:40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *