Wonen in stads-hart dinsdag 13 september

Groningen-stad is de afgelopen tien jaar snel gegroeid. En deze trend zet de komende jaren door. Daarnaast wordt het wonen in de binnenstad steeds populairder. Dit geldt zeker niet alleen voor jongeren en studenten; ook (jonge) gezinnen, 55-plussers, pas samenwonenden en diverse andere doelgroepen willen graag in het stadshart wonen.

Het hart van de stad biedt nu nog te weinig plek aan deze doelgroepen. Met Wonen in Stadshart gaan we daar wat aan doen. We vragen architecten, ontwikkelaars en natuurlijk ook Stadjers met ons mee te denken en met oplossingen te komen voor een aantal concrete locaties.

Op dinsdag 13 september om 19:00 uur trapt Wonen in Stadshart officieel af met een talkshow o.l.v. Arno van der Heyden. Wees welkom in het Groninger Forum aan het Hereplein 73!

Tijdens de avond worden de doelgroepen en de locaties gepresenteerd. Ook geven we meer inzicht in het doel en de opzet van Wonen in Stadshart. Dat doen we samen met wethouder Roeland van der Schaaf, stadsbouwmeester Jeroen de Willigen, projectontwikkelaar Edwin Oostmeijer en diverse andere gasten.

 

Updated: 4 september 2016 — 13:12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *