Winkelcentrum Overwinningsplein: Zotte Zomer Prijzen Weken!

De Zomervakantie staat voor de deur! Voor velen een periode van vrije dagen, zon en leuke dingen ondernemen. Om deze zes weken extra feestelijk te maken, organiseren de winkeliers een grootse actie; de Zotte Zomer Prijzen Weken!

Spaaractie; Zotte Zomer Prijzen Weken!
Acties met mooie prijzen organiseren de winkeliers met regelmaat, maar een grote spaaractie zoals deze nog niet. Gedurende de zes weken Zomervakantie ( 4juli t/m 14 augustus) kunnen klanten meedoen met deze spaaractie en iedere week opnieuw kans maken op verschillende mooie, zomerse, prijzen. Deelnemende winkels hangen een actieposter op en delen spaarkaarten uit. Bij iedere €10,00 die besteedt wordt, krijgt men één plakzegel.
Bij vijftien zegels is de kaart vol en kan deze, voorzien van persoonsgegevens, bij de Mitra in de ton ingeleverd worden.

Prijzen en winnaars
Iedere week wordt de ton op vrijdag leeggehaald en worden er tien winnaars getrokken en verrast met één van de te winnen prijzen. Er vallen verschillende zomerse prijzen te winnen, waaronder een stoere zonnebril, mooie blender en een borrelpakket. De hele zomervakantie iedere week dus weer kans op mooie prijzen, om de zomer nog iets feestelijker te maken!
De winkeliers van het Overwinningsplein hopen u binnenkort graag (weer) te mogen begroeten!

Updated: 26 juni 2020 — 13:49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *