Werk aan het Paterswoldsemeer – inloopbijeenkomst op 7 december

Na een lange periode van voorbereiding start waterschap Noorderzijlvest in december het werk aan de Kaderrichtlijn Water maatregelen fase 3. Daardoor verbetert de (ecologische) waterkwaliteit van het Paterswoldsemeer. De maatregelen zijn in 2020 bedacht in co-creatie met vertegenwoordigers namens bewoners, recreanten, ondernemers, natuur en sportvisserij. Aannemersbedrijf Oosterhuis bv gaat het werk samen met onderaannemers De Boer & De Groot civiele werken en aannemingsbedrijf Van Schaik Ingen uitvoeren. Arcadis verzorgt de directievoering en toezicht

Inloopbijeenkomst op 7 december

Heb je vragen over wat het waterschap gaat doen en waarom? Of ben je benieuwd naar de planning of werkwijze? En wat dat mogelijk betekent voor jou als bewoner en gebruiker van het Paterswoldsemeer? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op donderdagavond 7 december. Medewerkers vanuit Noorderzijlvest, Arcadis en Oosterhuis staan je graag te woord.

Datum         donderdag 7 december

Tijdstip        vrije inloop van 19.00 tot 21.00 uur

Locatie        Meerschapsboerderij, Veenweg 46 (Haren)

Met de auto U kunt parkeren op het terrein bij de                                                         Meerschapsboerderij.

De boerderij is te bereiken via het fietspad

Het waterschap blijft informeren

Voor dit project bestaat een projectsite waarop je meer kunt lezen over de maatregelen. Ook praktische informatie over het werk wordt via deze site gedeeld: https://paterswoldsemeer.noorderzijlvest.nl

Daarnaast zal het waterschap de verschillende verenigingen regelmatig informeren over het verloop en berichten plaatsen in de digitale nieuwsbrief Meer in Balans. Volg je deze nog niet? Meld je dan aan via: Nieuwsoverzicht – Meerschap Paterswolde (meerschap-paterswolde.nl)

Vragen?

Lukt het niet om naar de inloopbijeenkomst te komen, maar heb je wel vragen? Neem dan contact op via paterswoldsemeer@noorderzijlvest.nl of bel naar 050 3048911.

Updated: 30 november 2023 — 20:22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *