Wat maakt het Hoornsemeer zo’n mooie wijk

Beste bewoner van de Hoornsemeer wijk!

Wist u dat uw wijk onder één van de bijzonderste wijken in Groningen valt? En dat deze wijk op diverse vlakken hoog gewaardeerd wordt? Dit is dan ook precies de reden dat wij graag de bewoners willen vragen hoe zij deze wijk ervaren.

Laten we onszelf eerst even voorstellen, wij zijn Rosalie, Serra, Sven, Marjolein, Helma en Casper en samen vormen wij een creatieve denktank genaamd de Ideeënjagers. We houden ons dagelijks bezig met onderzoek naar de leefomgeving van de toekomst en hierin staan altijd de bewoners centraal. We vragen hen o.a. naar hun woonwensen en wat zij waarderen in hun leefomgeving, zodat dit in toekomstige nieuwe wijken kan worden toegepast

Wij hebben gehoord dat Hoornsemeer een erg bijzondere en populaire wijk is in Groningen. Vandaar dat we nieuwsgierig zijn naar uw verhaal, wat deze wijk zo uniek maakt. Daarom hebben wij een korte enquête opgesteld met een aantal vragen over de wijk. Misschien heeft u ons de afgelopen tijd wel eens zien lopen door de wijk? De afgelopen weken hebben wij al veel waardevolle informatie opgehaald. Mocht u onze enquête nog niet hebben ingevuld, dan zou u ons enorm helpen door deze in te vullen, want hierdoor krijgen wij weer meer inzicht! De enquête is via de onderstaande QR-code of via de link te vinden op het internet.

Mocht u vragen hebben of ben je benieuwd naar ons verhaal? Neem dan contact met ons op of kom langs op onze werkplek, de Luchtstroom, gevestigd op het oude suikerterrein in Groningen.

Groetjes, De Ideeënjagers

Link enquête: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jovXtGMESEWmKhIe272K4XhZSdLdz6FJinvwsI9MrexUMVRNR0I4MTJJNEFJT1haSllQNjNUWldCRCQlQCN0PWcu

Updated: 13 november 2021 — 11:07

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *