Wandelteams gezocht voor De SamenLoop voor Hoop KWF

Vier het leven, herdenk en sta op tegen kanker

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker! Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving met kanker.

“KWF Kankerbestrijding gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Wat we wel weten is dat we samen deze dag dichterbij kunnen brengen.”

Op zaterdag en zondag 11 en 12 juni 2016 van 15:00 tot 15:00 organiseren vrijwilligers de SamenLoop voor Hoop Groningen in Beijum. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen we geld op voor KWF Kankerbestrijding.

Er wordt niet alleen gewandeld, de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en lokale artiesten (Wia Buze heeft toegezegd) zorgen voor spetterende optredens.

De eregasten bij SamenLoop voor Hoop Groningen zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel kanjers  genoemd. Zij zijn het hele weekend het middelpunt.

Zonder wandelteams geen SamenLoop voor Hoop Groningen 2016!

Meld je nu als met een wandelteam en help ons in de strijd tegen kanker. Groningen staat op tegen kanker!

Meedoen met de SamenLoop voor Hoop kost € 15,- per persoon. Voor deze € 15,- krijg je een prachtig t-shirt van de SamenLoop voor Hoop. (Het parcours kleurt paars.) Daarnaast 24 uur entertainment en een ervaring met een lach en een traan.

Let op er is geen minimum of maximum verbonden aan een team. Het team (minimaal 1 persoon) moet echter wel 24 uur vertegenwoordigd zijn op het parcours

Als team verkoop je ook kaarsenzakken. Deze kaarsenzakken zullen tijdens de kaarsenceremonie het parcours verlichten. Met deze kaarsenzakken herdenken wij de mensen die de strijd tegen kanker verloren hebben. Het is een emotioneel moment.

YOUTUBE

Ook zullen de teams leuke acties moeten verzinnen om geld in te zamelen voor het KWF. Denk hierbij aan het ophalen van lege flessen, een heitje voor een karweitje of het verkopen van cup cakes.

Schrijf je in via de website:

Voor meer informatie groningen@samenloopvoorhoop.nl www.samenloopvoorhoop.nl/groningen Facebook: http://facebook.com/samenloopvoorhoopgroningen2016/ Twitter: http://twitter.com/SamenloopGn

“Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en morgen kracht!”

Updated: 9 april 2016 — 11:01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *