Vier jouw kerstvakantie ‘OpznGronings’!

Deze kerstvakantie hoef je je zeker niet te vervelen! Voor de Groningse jeugd is er onder de noemer OpznGronings ook dit jaar weer van alles te doen!

Hieronder volgt een greep uit de activiteiten die worden georganiseerd. Alle jongeren die in de stad Groningen wonen, kunnen meedoen aan deze activiteiten. Kijk voor alle activiteiten en meer informatie op www.opzngronings.nl of kijk op de website van het jeugdwerk van de MJD www.check050.nl.

Wat? Wanneer en Waar? Kosten en Opgave?
Er zijn 11 heerlijke kerstdiners in de stad. Gourmetten, driegangenmenu of een heus buffet? Check in jouw wijk wat jullie eten! Vrijdag 19 december of maandag 22 december in de wijken. Mee-eten kost €2, – . Help je mee met de voorbereidingen? Dan dineer je gratis mee!Geef je wel even van tevoren op.
Kom kijken naar deze vette dansshow! Al wekenlang wordt er door 10 verschillende groepen jeugd van 10 t/m 16 jaar getraind in verschillende Groningse wijken. Wie gaat er bij de Battle vandoor met de 1ste prijs?

 

Zaterdag 20 december in Martiniplaza.

Entree vanaf 13.30 uur. Deuren sluiten om 14.00 uur. De show duurt tot 16.30 uur.

Toegang is gratis.

Je hoeft je niet op te geven om te komen kijken.

Ook deze kerstvakantie gaan we weer zaalvoetballen.

Je kunt meedoen in verschillende leeftijdscategorieën:

10 –12 jaar, 13 – 15 jaar of 16 – 18 jaar.

Geef je op om mee te spelen of kom gezellig kijken!

Tijdens de finaledag is er, naast het toernooi, nog veel meer te doen: Zo is er een DJ in de kleine zaal, worden er heerlijke hapjes uitgedeeld en kun je gamen op een groot scherm.

De voorrondes zijn op dinsdag 23 december in de sporthallen Beijum en Vinkhuizen.

De finales zijn op woensdag 24 december in het Alfa College Sport & Bewegen in Kardinge.

Deelname is gratis.

Opgave is verplicht en kan tot vrijdag 19 december.

Geef je met je team op via het digitale inschrijfformulier op www.opzngronings.nl Dit kan vanaf 6 december. Of geef je op bij de jeugdwerker in jouw wijk.

 

Alle meiden van 10 t/m 16 jaar opgelet: tijdens de kerstvakantie is er een hele middag speciaal voor girls only: ‘Chicks in the City’. Een supergezellige middag vol meidendingen: Nagels, haar, make-up, sieraden, cupcakes en nog veel meer! Dinsdag 30 december van 14.00 tot 17.00 uur in Huize Maas.

 

 

Toegang en meedoen is helemaal gratis.

Je hoeft je niet op te geven.

 

Ook dit jaar zetten we de traditie voort en gaan we naar Kerstplaza voor een dag dikke lol op de grootste indoor-kermis van Nederland. Ga je ook mee? Vrijdag 2 januari 2015 in Martiniplaza. Inschrijfgeld is € 2, –

 

Geef je wel even van tevoren op. Vol = vol

Meer weten of je opgeven?

Vanaf 6 december kun je alles over OpznGronings lezen op de site www.opzngronings.nl .

Hier vind je het hele programma en kun je zien waar en wanneer je je kunt opgeven. Dit verschilt per wijk. In de wijken waar het MJD-jeugdwerk actief is, is ook nog een aanvullend activiteitenaanbod. De activiteiten verschillen per wijk.

Op www.opzngronings.nl word je voor informatie per wijk doorgelinkt naar de site van het MJD-jeugdwerk: www.check050.nl

Natuurlijk kun je voor vragen en opgave ook persoonlijk terecht bij het jongerencentrum, de MJD-jeugdwerker of buurtsportwerker in jouw wijk. Is er geen MJD-jeugdwerker in jouw wijk? Meld je dan aan voor een activiteit door te mailen naar info@opzngronings.nl

De algemene regels zijn ‘Wees er snel bij want vol=vol’ en ‘Inschrijven= betalen’.

Het ‘OpznGronings-kerstvakantieprogramma’ wordt georganiseerd en begeleid door het jeugdwerk van de MJD, in opdracht van en gefinancierd door de Gemeente Groningen.

Updated: 21 november 2014 — 15:21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *