Uitnodiging Stadjer Klimaattop 19 mei in de Watertoren

De gemeente Groningen nodigt u van harte uit voor de Stadjer Klimaattop op 19 mei 2016. De klimaattop is speciaal voor Stadjers die binnen hun wijk al actief zijn op het gebied van energie en duurzaamheid, of graag actief willen worden.  De vele initiatieven van Stadjers zijn hard nodig om onze stad duurzaam te maken op weg naar een energieneutraal Groningen in 2035. Onderwerp van de klimaattop is dan ook: Samen de volgende stap zetten!

 

Er zijn al veel Groningers bezig met energiebesparing en duurzaamheid in hun wijk. Daarbij heeft de één net een postcoderoos project gerealiseerd en begint de ander met een eerste informatiebijeenkomst. We hopen zowel bestaande als nieuwe initiatieven op de bijeenkomst te verwelkomen. Tijdens de avond kunt u ervaringen en tips uitwisselen, zo leert de ene wijk van de andere wijk. Ook kunt u terecht bij Grunneger Power, Buurkracht en Groningen Woont Slim voor hulp en advies. Ook komt wethouder duurzaamheid Mattias Gijsbertsen langs om te kijken hoe de gemeente u nog beter kan ondersteunen. Aan het einde van de avond kent u de do’s en don’ts en weet u hoe u een volgende stap kunt zetten in uw wijk richting een duurzaam Groningen.

Datum en locatie

De bijeenkomst is op donderdag 19 mei van 19:00 tot 21:00 uur  in de Watertoren: de Bovenkamer van Groningen, Noorderbinnensingel 14,  9712 XB in Groningen. Informatie over de route vindt u op http://www.debovenkamervangroningen.nl/route/

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.groningenwoontslim.nl/stadjer-klimaattop

Nodig ook gerust uw wijkgenoten uit om zich aan te melden. Ook zouden we het waarderen als u dit bericht op uw wijkwebsite zet.

Heeft u nog vragen over de Stadjer Klimaattop, neem dan contact op met Jan-Willem Brontsema van het Groningen geeft Energieteam, tel. 06 44 74 60 03.

We hopen u de 19e mei te kunnen begroeten voor een leuke en nuttige avond!

 

Updated: 16 mei 2016 — 13:08

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *