Sinterklaas viert zijn verjaardag anders

Al vele jaren zijn Sinterklaas en zijn Pieten met de boot over het Hoornsemeer naar het Allendepleinplein gevaren. Daar stonden jullie (de kinderen) al te wachten en zongen prachtige Sinterklaasliedjes. Dit jaar kan het feestje wegens het coronavirus helaas niet doorgaan. Er mogen niet te veel mensen bij elkaar komen.

Sinterklaas is natuurlijk wel in het land! Om zijn verjaardag toch te vieren hebben de Pieten allerlei raadsels en opdrachten voor jullie bedacht! Het boekje met raadsels en opdrachten en de kleurplaat zijn vanaf 17 november op te halen bij Albert Heijn in het Hoornsemeer. Jullie hebben t/m 1 december de tijd om het boekje en de kleurplaat in te leveren o.v.v. naam en adres via de speciale bus voor Sinterklaas bij Albert Heijn. Na 1 december gaan de Pieten ’s avonds op pad en krijgt iedereen een kleine verrassing in de brievenbus.

Verder zijn er diverse prijsjes te winnen voor de leukste foto’s, de mooiste kleurplaten, of het ingevulde boekje. De prijsjes worden thuisbezorgd. Vanaf 4 december staan de winnaars op onze site www.meerhoornsemeer.nl en op de facebookpagina van stichting Meer Hoornse Meer. Doen jullie allemaal mee?

Updated: 12 november 2020 — 14:17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *