Presentatie aanpak Stadhuis op vrijdag 11 november

Het Stadhuis van Groningen krijgt de komende jaren een opknapbeurt. Groot onderhoud en verduurzaming staan voorop. Tegelijkertijd kunnen we – eventueel gewenste – aanpassingen aan het gebruik van het Stadhuis daarin meenemen. Zodat het optimaal als ontmoetingsplek midden in de stad kan fungeren.

Uitnodigend, gemakkelijk toegankelijk en representatief. Daarover wil de gemeente graag ook uw mening horen. Op vrijdag 11 november van 16:00 tot 17:30 uur  – temidden van het Let’s Gro-festival –  presenteert stadsbouwmeester Jeroen de Willigen de resultaten van een aantal verkennende onderzoeken. U bent als Stadjer hierbij van harte welkom. De presentatie en de aansluitende gedachtewisseling vinden plaats in de Oude Raadszaal. Van de Stadhuisaanpak-ideeën wordt een filmpje gemaakt dat vanaf 12 november op de website: gemeente.groningen.nl/aanpakstadhuis staat. Door middel van een reactieformulier op deze website kunt u vanaf 12 november tot en met 24 november reageren. Het college van B&W zal de uitkomst van deze discussie meenemen in het vervolgtraject waarover de gemeenteraad uiteindelijk beslist.

Rondleidingen Stadhuis op zaterdag 12 november:

Benieuwd naar de binnenkant van het Stadhuis zoals die nu is? Er zijn rondleidingen op zaterdag 12 november van 10:00 tot 14:00 uur. Elk half uur vindt er een rondleiding plaats vanaf de hal op de eerste verdieping. U hoeft zich niet van tevoren op te geven. NB. De laatste rondleiding begint om 13.30 uur.

Updated: 4 november 2016 — 19:58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *