Opening foto-expositie Johan Scheffers op zondag 20 september

Op school een dromer met (te) veel fantasie, wat later zijn grootste kracht bleekte zijn. In de loop van de jaren allerlei beroepen gehad en uiteindelijk gekozen voor zijn passie als beroep: fotograferen.

Hij maakt, zoals hij het zelf noemt, foto’s van een andere wereld. “Situaties die ik tegenkom of waar ik over lees vergroot ik uit. Ik plaats ze in een andere wereld, maak er een karikatuur van.  Eigenlijk probeer ik er naar te kijken als iemand die van een totaal andere planeet komt. Ik speel zelf alle rollen in mijn foto’s en gebruik steeds vaker op schaal gemaakte decors voor mijn foto’s. Op die manier lukt het mij nog beter om een totaal nieuwe wereld te scheppen.”

De opening van de expositie van het werk van Johan Scheffers is op zondagmiddag 20 september om 15.00 uur in Buurtcentrum De Semmelstee, Semmelweisstraat 182 in Groningen. Dit is aan de rand van de wijk Corpus den Hoorn, vlakbij het Martini Ziekenhuis.  Tijdens de opening, en ook wanneer u de expositie later bezoekt, worden de RIVM-richtlijnen gevolgd: opgave van naam en contactgegevens en invullen van de gezondheidscheck. Reserveren is niet nodig. De expositie duurt tot en met 18 december.

Voor verdere informatie: www.johanscheffersfotografie.nl

Updated: 12 september 2020 — 10:41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *