MEERWOLD LANCEERT BIJZONDERE REEKS LIVE OPTREDENS

Met uitzicht op het Hoornsemeer kunnen mensen in Meerwold Eten & Drinken vanaf 6 november tot en met 11 december elke zondagmiddag genieten van een live optreden dat in samenwerking met de Chris Fictoor Foundation wordt georganiseerd. Tijdens elke zondag staat één muziekgenre centraal: singer-songwriter, jazz, pop of klassiek. Zangeres Marise, die al verschillende awards in de wacht sleepte, trapt op 6 november de reeks af tijdens ‘SISO Sunday’ met hits van de bekendste singer-songwriters afgewisseld met enkele van haar eigen nummers.

 

De reeks live optredens is bewust georganiseerd in een informele, laagdrempelige setting en er wordt dan ook geen toegangsprijs gevraagd. Meerwold directeur Herman van der Poel hierover: “Muziek is voor ons een logische toevoeging aan waar we de afgelopen jaren keihard aan hebben gewerkt: een optimale beleving bieden aan onze gasten en daar hoort ook bij dat we geen toegangsprijs rekenen voor de live optredens. Dit jaar hebben we meerdere malen om tafel gezeten met de Chris Fictoor Foundation om te komen tot een mooie programmering en daar zijn we ons inziens in geslaagd!”

Chris Fictoor senior: “Vanuit onze foundation vinden we het belangrijk dat toptalenten een podium krijgen. Marise, die de concertreeks op 6 november aanstaande aftrapt, is hiervan een goed voorbeeld. Vanaf haar 14e timmert ze al aan haar carrière en ze won onder andere de Kunstbende Award en de 3voor12 Award voor beste debuut-single release.”

De Meerwold live optredens vinden plaats op zondagmiddagen en beginnen om 15:00 uur. De toegang is gratis. Het programma voor de reeks ziet er als volgt uit:
6 november – Siso Sunday: Marise
13 november – Jazzy Sunday: Frederike Berendsen & Julian Bohn
20 november – Classic Sunday: Jisk Lieftink
27 november – Popmusic Sunday: René Elenbaas
4 december – Meezing-Sinterklaasliedjes-Concert met Marise
11 december – Jazzy Sunday: Jan Terlouw Jr.

Meer informatie over Meerwold, inclusief de adresgegevens is te vinden op de website: www.meerwold.nl

Updated: 5 november 2022 — 15:22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *