Let’s Gro op zoek naar ideeën voor de toekomst van Groningen

Van woensdag 31 oktober tot en met zaterdag 3 november wordt de zesde editie van Let’s Gro georganiseerd. Het inspiratiefestival over de toekomst van de stad Groningen en regio. De festivalorganisatie is op zoek naar mensen/ organisaties die een geweldig initiatief of idee hebben over het Groningen van morgen en die toekomstplannen op het podium tijdens Let’s Gro willen delen, ze uit willen testen en voor een publiek willen presenteren.

Let’s Gro roept iedereen op ideeën in te dienen. De organisatie zoekt naar bijdragen die zorgen voor een beter, mooier en slimmer Groningen en die ook na het festival een vervolg kunnen krijgen. Kortom: levensvatbare en toekomstbestendige ideeën, klein en groots, over ondernemerschap, sociale innovatie, gezondheid, technologie of welk ander onderwerp dan ook. Voor die ideeën organiseert Let’s Gro het podium en de plannenmakers kunnen dan hun initiatief met de stad en de festivalbezoekers delen.

Via www.letsgro.nl kunnen plannenmakers zich tot 22 juni 2018 aanmelden. Na inschrijving vinden er gesprekken plaats met de inzenders om te kijken of (en waar) het voorstel/ idee een plek kan krijgen op het festival.

Updated: 8 maart 2018 — 16:13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *