Kinderboerderij Stadspark vanaf 8 april weer open

Op zaterdag 8 april gaat de kinderboerderij in het Stadspark weer open voor publiek. De kinderboerderij was de afgelopen maanden dicht vanwege maatregelen om vogelgriep tegen te gaan. Omdat de indeling van de kinderboerderij is veranderd kunnen de deuren nu weer open.

 

Om tijdens uitbraken van vogelgriep toch publiek te kunnen ontvangen is de indeling van de kinderboerderij nu anders. De sier- en watervogels werden ondergebracht in een aparte afdeling op de kinderboerderij. Alle kippen, pauwen, eenden en andere watervogels wonen nu in en rond een gloednieuwe vogelvilla. Dit deel van de kinderboerderij is nu nog afgesloten voor publiek. Dat komt omdat de regels voor vogelgroep nog steeds van kracht zijn.

Konijnen, geiten, ezels

De andere dieren, waaronder 54 geiten, vier ezels, drie koeien, een paard en een pony, zijn vanaf zaterdag 8 april weer te bewonderen. De afgelopen periode werden vijf geitjes geboren en er zijn nu ook jonge konijntjes te zien. De kinderboerderij en de kiosk zijn dagelijks open van 9.30 uur tot 17.30 uur. Adres: Concourslaan 3.

Updated: 5 april 2017 — 13:19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *