Kerstloop Groningen, 20 december 2015

Zondag 20 december rennen in de wijk Hoornse Meer weer vele vrolijke Kerstmannen, rendieren en sneeuwpoppen!

HCM Events organiseert dan voor het vierde jaar de Kerstloop Groningen: een recreantenloop over een route van vier kilometer. De route is een uur en vijftien minuten opengesteld, dus wie meedoet kan vier, acht, twaalf of misschien zelfs zestien kilometer lopen. Om de kerstsfeer te verhogen, krijgt iedere deelnemer bij uitreiking van het startnummer een kerstmuts cadeau en bij het behalen van de finish een kerstmedaille. Daarnaast is het de bedoeling dat iedereen zich “kerstachtig” uitdost en verkleed als kerstbal, kerstboom of natuurlijk als kerstvrouw de route aflegt.

Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en sportief kerstevenement voor zowel volwassenen als kinderen. Iedereen kan op zijn of haar eigen tempo deelnemen. Je kan hardlopen of wandelen, met de hond of kinderwagen, elke deelname wordt met evenveel enthousiasme toegejuicht. Voor € 9,50 kan iedereen meedoen: snelle wedstrijdlopers, rustige renners, jolige joggers, wandelaars, rolstoelers, scootmobielers… Voor Kerstlopertjes tot en met 4 jaar is deelname gratis en uiteraard krijgen zij ook een kerstmuts en een medaille.

Wie mee wil doen, kan zich inschrijven op www.kerstloopgroningen.nl Op zondag 20 december begint om 10.45 uur de spetterende Christmas warming up verzorgd door CaLipso Fit Studio uit Groningen en om 11.00 uur luidt de kerstbel voor de start.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HCM Events: 050 – 721 00 25, kerstloop@hcmevents.nl
Voor meer foto’s en indrukken www.facebook.com/KerstloopGroningen

Updated: 9 december 2015 — 10:09

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *