Kerstconcert Martini Ziekenhuis

Graag nodigen we u uit voor een bijzonder kerstconcert. Donderdag 17 december om 13.00 uur treedt in het Martini Paviljoen het koor Frommermann op met hun voorstelling FrommerKerst. Het concert is gratis toegankelijk en duurt ongeveer drie kwartier.


FrommerKerst wordt eind december ook opgevoerd als zondagochtend concert in het Concertgebouw. Deze unieke voorvertoning krijgt het Martini Ziekenhuis aangeboden door Menzis.
In FrommerKerst laat Frommermann zijn licht schijnen over het feestgedruis rond de kerstboom. Naast bestaande onverslijtbare evergreens en hemelse melodieën als The Christmas Song, Es ist ein Ros entsprungen en Stille Nacht is ook te horen hoe ‘Merry Christmas’ op z’n Hawaiiaans klinkt.
En passant krijgt u antwoord op de vraag: Waar vind je tegenwoordig nog een goede timmerman? Momenten van geestelijke verdieping en bezinning worden afgewisseld met pure kolder en vermaak. Er is gelegenheid tot meezingen. Frommermann piekt! Meer weten over Frommermann? Kijk op www.frommermann.nl
Wilt u hier bij zijn? Stuur dan vóór 10 december een mail naar r.alting@mzh.nl om u aan te melden. Wees er snel bij, want er is slechts beperkt plaats!

Met vriendelijke groeten,
Hans Feenstra en Peter Littooij Raad van Bestuur Martini Ziekenhuis

Updated: 1 december 2015 — 17:35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *