Inloopspreekuur MJD naar Stip Corpus den Hoorn

Met ingang van maandag 4 februari verhuist de MJD het inloopspreekuur voor bewoners van Corpus den Hoorn-Noord en –Zuid en Hoornsemeer naar Stip. Daarmee wordt Stip Corpus den Hoorn een volwaardig loket, waar bewoners met alle vragen terecht kunnen.

Tot nu toe moesten bewoners van deze wijken met hun vragen naar het inloopspreekuur van de MJD in het MFC in De Wijert. Voor wie niet kan fietsen of geen auto heeft nog een heel eind. Maar vanaf begin februari kunnen ze dichter bij huis terecht. De MJD vestigt zich met ingang van die datum met het inloopspreekuur in Stip Confiance aan de Kochstraat 1-4a. Wie vragen heeft over moeilijke formulieren, financiën, schulden, alleen zijn, relaties, werk of geen werk kan naar Stip. Bij Stip werken naast goed getrainde vrijwilligers ook beroepskrachten, die uw vragen graag beantwoorden en openstaan voor uw ideeën/opmerkingen over uw buurt. Staat uw vraag niet in het rijtje? Ook dan bent u van harte welkom!

De inwoners van De Wijert en Helpman blijven welkom bij Stip in MFC De Wijert.

 

Waarom naar Stip?

Waarom brengt de MJD het inloopspreekuur over naar Stip? De MJD is één van de organisaties die met vele andere samenwerkt in Stip. Door ook daadwerkelijk de kantoren op één adres onder te brengen, is het veel gemakkelijker om als professionals van elkaars kennis en ervaring gebruik te maken. Je loopt immer zo even bij elkaar binnen. Maar het belangrijkste is de klant. Deze kan met alle vragen terecht op één adres en ervan overtuigd zijn dat zijn of haar vraag daar op de goede plek is.

Stip Corpus den Hoorn is het vijfde Stip in Groningen dat op deze manier werkt. De Stips in Beijum, Oosterparkwijk, Selwerk Paddepoel Tuinwijk en De Wijert hebben al langer een inloopspreekuur van de MJD.

 

Waar en wanneer?

De openingstijden van Stip Corpus den Hoorn zijn met ingang van 4 februari op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur. Het adres is: Stip Confiance, Kochstraat 1-4a, Groningen, tel. 050 – 527 34 93, e-mail corpusdenhoorn@stip-groningen.nl

Wilt u meer weten over Stip? Op www.stip-groningen.nl vindt u alle informatie. Voor informatie over de MJD kijkt u op www.mjd.nl.

Updated: 1 mei 2014 — 18:33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *