Gratis tijdschrift voor alle Stadjers 

Ja, je leest het goed! 

 Je kunt een gratis abonnement nemen op TijdSTIP, een magazine boordevol interessante informatie over wonen en leven in Groningen.

 

In TijdSTIP komen allerlei onderwerpen aan de orde die te maken hebben met het dagelijks leven. Je kunt daarbij denken aan:

  • Hoe zorgen we ervoor dat we met elkaar de buurt leuk houden?
  • Waar worden we gelukkig van?
  • Wat doen we met een goed idee voor de wijk?
  • Welk vrijwilligerswerk vinden we leuk?
  • Levert de economische crisis ook iets goeds op?

 

In TijdSTIP komen verschillende inwoners van Groningen aan het woord. Waar lopen zij voor warm? Wat vinden zij belangrijk? Mensen vertellen over hun situatie, hun activiteiten en hun ervaringen. Daaruit blijkt ook dat niet iedereen het even gemakkelijk heeft.

Maar het is stimulerend om te lezen hoe mensen niet bij de pakken gaan neerzitten maar in beweging komen en vaak met tips van derden of vanuit het Stip een nieuwe draai aan hun leven weten te geven. TijdSTIP biedt een inkijkje in de levens van vele Stadjers en is op die manier een bron van inspiratie voor de lezers.

Naast al deze informatie vind je ook gezellige onderwerpen in TijdSTIP, zoals een puzzel, een recept en tips voor leuke uitjes in de stad of omgeving.

 

Haal nu ook zo’n TijdSTIP in huis! Vanaf 11 december kun je een gratis exemplaar afhalen bij het Stip bij je in de buurt. Het thema van december is LIEFDE & PASSIE.

Updated: 1 mei 2014 — 18:33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *