Feestelijke waardering voor mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorg

Op 10 november vieren we in de stad Groningen de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg .. Mantelzorgers kunnen in Hanze Plaza genieten van een spetterende feestavond door de band Diep Triest. Vrouwkracht van Jasmijn verzorgt de bijzondere catering.

Wethouder Ton Schroor opent de avond met een welkomstwoord voor de mantelzorgers.

De gemeente en de samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties zijn blij met de inspanningen van mantelzorgers. Zij zijn het die zorg geven aan iemand die dat hard nodig heeft. Als dank daarvoor pakt de gemeente flink uit. In de week voorafgaand aan de Dag van de Mantelzorg zijn er gezellige ontspannende bijeenkomsten voor mantelzorgers in de wijken.

Cadeau

Bezoekers van het feest kunnen na afloop van de feestavond op 10 november de verrassingscoupon van de Mantelzorgkaart inleveren voor een cadeau. Vanaf 13 november kunnen mantelzorgers deze coupon ook verzilveren op het mantelzorgspreekuur of via de mantelzorgondersteuner in hun wijk. Mantelzorgers die nog geen Mantelzorgkaart hebben kunnen deze gratis afhalen bij de WIJ Entree in hun wijk of bij het Centrale Steunpunt Mantelzorg van Humanitas.

Jonge mantelzorgers

Speciaal voor jonge mantelzorgers (jonger dan 25 jaar) organiseert Humanitas Groningen een uitje naar de bioscoop.

Aanmelden .

Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg en de gezellige bijeenkomsten in de wijk kan tot 12 oktober via www.humanitas.nl/groningen

Voor vragen kunt u contact opnemen met Humanitas, telefoonnummer 050-3126000.

* Mantelzorg is zorg die vanuit een persoonlijke relatie wordt gegeven aan iemand met een ziekte of beperking gedurende minstens drie maanden en 8 uur per week.

Updated: 4 oktober 2017 — 15:11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *