Feestelijke avond voor mantelzorgers dit jaar al in september

In Groningen is er elk jaar aandacht voor de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze dag worden mantelzorgers in het zonnetje gezet. Dit jaar wordt de feestelijke avond van de ‘Dag van de Mantelzorg’ in Groningen vervroegd naar DONDERDAG 8 SEPTEMBER. Normaliter is dit op 10 november.

Het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas organiseert op donderdagavond 8 september een feestelijke avond vol entertainment en ontspanning voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Groningen. Op deze manier zijn het de mantelzorgers zelf die even verzorgd worden. Alle mantelzorgers die ingeschreven staan bij het Steunpunt ontvangen automatisch een uitnodiging voor deze avond in Hanze Plaza.

Ben of ken jij een mantelzorger die woont in de gemeente Groningen? Laat het weten! Mantelzorgers kunnen zich inschrijven via deze link of telefonisch via: 050 312 60 00. Dan ontvangen zij niet alleen de uitnodiging voor de feestavond, maar ook de waarderingskaart en algemene informatie over ondersteuning.

Het Steunpunt Mantelzorg heeft als doel mantelzorgers (vroegtijdig) te bereiken en ondersteuning te bieden. Meer weten? Kijk dan op de website. Of neem contact op met Humanitas Groningen.

Gebeurt er dan niks op of rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november? Jazeker wel! Dan wordt er iets leuks georganiseerd in de diverse wijken en dorpen van de gemeente. Informatie hierover ontvangen mantelzorgers later dit jaar.

Updated: 14 juli 2022 — 19:21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *