Activiteiten tijdens Hart voor Zuid meiweek 

In de week van 28 april tot en met 3 mei 2014 worden diverse activiteiten op het sportveld aan de J.M. den Uylstraat georganiseerd. Wij hopen op jouw en uw deelname. Deelname is altijd gratis en vooraf opgeven is niet nodig!

Vanaf maandag tot en met vrijdag zijn sportteams actief om sportclinics te geven in o.a. voetbal, unihockey en streetdance. Dit is in de middag van 14 uur tot 16 uur voor kinderen vanaf groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Voor de jongere kinderen is er dan kinderwerk (knutselen, leuke verhalen, etc). Ouders kunnen genieten van hun kinderen vanuit de koffiecorner op het sportveld onder het genot van een gratis kopje koffie/thee.

In de avonduren vanaf 19 uur tot 21 uur zijn de sportactiviteiten voor jongeren vanaf klas 1 van het voortgezet onderwijs en de volwassenen. Ook is er elke avond vanaf 19 uur een andere activiteit, zoals op maandag: ik-hou-van-hollandspel, dinsdag: klaverjassen, woensdag: volleybaltoernooi, donderdag: bingo en vrijdag: creatieve avond (ook voor mannen).

’s Zaterdags vanaf 14 uur wordt de week afgesloten met een zeskamp en gezellig samen eten. Dit belooft een spetterende dag te worden. Iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen aan de zeskamp.

Kijk voor meer informatie op: www.hart-­voor-­zuid.nl. Deze week wordt georganiseerd door de gereformeerde kerk vrijgemaakt van Groningen Zuid.

Updated: 1 mei 2014 — 18:33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *