6e editie Groene 4 Mijl uitgesteld

Na 5 succesvolle edities van de Groene 4 Mijl heeft de organisatie met samenwerkende partijen besloten de editie van januari 2021 uit te stellen.

De Groene 4 Mijl is een hardloop- en wandelevenement dat jaarlijks plaatsvindt in de natuur van de Onlanden (Eelderwolde) in samenwerking met Natuurmonumenten.

De strijd tegen het coronavirus vereist dat de overheid bepaalde maatregelen heeft genomen, waaronder een verbod op grootschalige evenementen. Ondanks dat de Groene 4 Mijl pas in januari 2021 zou plaatsvinden, zien wij ons genoodzaakt nu de keuze te maken om de run te verplaatsen. Niet alleen vanwege de investering in tijd en geld, maar ook vanuit de wens van diverse samenwerkingspartners en natuurlijk vanwege de gezondheid en veiligheid van deelnemers, crew en overige betrokkenen.

Hoewel het misschien ook dan een andere invulling krijgt dan wat we tot nu toe gewend waren, hebben we de beslissing genomen om met optimisme vooruit te kijken en de 6e editie van de Groene 4 Mijl te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Zodra er meer bekend is komt dat op onze website en social media kanalen.

Updated: 21 november 2020 — 13:33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *