Kunstmarkt Hoornse Meer 14 september

De kunstmarkt is van 12.00 tot 17.00 uur bij het Wall House aan de A.J. Lutullistraat. Dit jaar valt de kunstmarkt samen met de Open Monumentendag, waaraan het Wall House als ‘modern monument’ meedoet. Het thema is Plekken van Plezier. Zie voor meer informatie over het Wall House: www.groningermuseum.nl/museum/wallhouse-2.

Ongeveer 20 kunstenaars presenteren hun werk in een vijftal tenten, garantie voor veel sfeer en gezelligheid. Foto’s, poezie, schilderijen, beelden, sieraden, glaskunst, kortom een diversiteit aan kunst om naar te kijken, maar zeker om te kopen.
We hebben ervoor gekozen om behalve ‘kunst in de tent’ ook daarbuiten de bezoekers een mooie middag te bezorgen. Er is muziek en er zijn horecafaciliteiten. Agnes Bakker is op de kunstmarkt om met haar breiproject aandacht te vragen voor een duurzame wereld. Zoals haar project Breien voor Groningen en het wandkleed voor de plastic soep.
We gaan de bezoekers ook muzikaal verrassen. The Match (viool en cello) speelt van 13.00 tot 15.00 uur. Van 15.30 tot 17.00 uur speelt Afrikadi. Het wordt een optreden met verschillende authentieke traditionele Afrikaanse instrumenten. De energie spat er af. De catering wordt verzorgd door Toffe Koffie en door koffiebar/lunchroom &Meer aan de Palmelaan. Koffie, thee, fris, wijn, broodjes en hapjes: het is er allemaal. Houdt er wel rekening mee dat u contant moet betalen.
Er is een aanbod voor kinderen, zodat deze zich op diverse manieren kunnen vermaken.

Actuele informatie over de markt vindt u op deze website en op www.kunstmarkthoornsewijken.nl

Verdere informatie bij Elly Hohé tel: 050-526 5145 / 06-1875 5941 of per mail via Matthé Snijders matsnijders@kpnplanet.nl

Updated: 6 augustus 2019 — 20:29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code