Kunstmarkt Hoornse Meer 14 september

Kunstmarkt Hoornse Meer organiseert in samenwerking met Stichting Méér Hoornse Meer op 14 september een kunstmarkt bij het Wallhouse aan de Lutullistraat, pal aan het Hoornse Meer. De entree is gratis.

In september 2012 is de kunstmarkt ook op deze prachtige locatie gehouden. Dit jaar valt de kunstmarkt samen met de Open Monumentendag, waaraan het Wall House als ‘modern monument’ meedoet. Zie voor meer informatie over het Wall House: www.groningermuseum.nl/museum/wallhouse-2.

Van 12.00 tot 17.00 uur is er een gevarieerd aanbod van ruim 20 kunstenaars. Er is van alles te zien en te koop in de 5 grote tenten, waaronder: glas, keramiek, sieraden, schilderijen, beelden, foto’s en poëzie. Tevens zijn er enkele korte muzikale optredens. Kortom een lust voor het oog èn voor het oor.

U kunt het Wall House gratis bezichtigen en kennismaken met het werk van de kunstenaar die daar momenteel voor enkele maanden te gast is. En u kunt genieten van een kopje koffie of een mooi glas wijn en een hapje.

Actuele informatie over de markt vindt u op deze website en op www.kunstmarkthoornsewijken.nl

Verdere informatie bij Elly Hohé tel: 050-526 5145 / 06-1875 5941 of per mail via Matthé Snijders matsnijders@kpnplanet.nl

Updated: 30 mei 2019 — 19:16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code