Sinterklaas komt op woensdag 27 november naar het Hoornse Meer

Alle kinderen opgelet: Sinterklaas komt op bezoek in de wijk Hoornse Meer. Op woensdag 27 november is er vanaf 13.30 uur een speciale dj die oude en nieuwe Sinterklaasliedjes met jullie gaat zingen. De Pieten geven een spetterende show. Ze dansen en springen er op los en delen pepernoten uit.


Rond 14.00 uur arriveert Sinterklaas per boot aan de Gasthuiskade (bij het S. Allendeplein). Sint wordt begeleid door een boot van de Groninger Reddingsbrigade. Rond 15.15 uur vertrekken Sint en de Pieten weer. Kom op 27 november en neem je vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk papa, mama, opa en oma mee.
Miss Bean verkoopt vanuit haar mobiele espressobar vanaf 13.00 uur cappuccino’s en warme chocolademelk. We maken er een geweldig feest van. Laat Sinterklaas maar zien en horen hoe blij we zijn dat hij ons komt bezoeken!
Bij de kassa van de Albert Heijn in de wijk Hoornse Meer liggen van 12 t/m 26 november kleurplaten voor de kinderen. Deze kunnen worden ingekleurd voor de Sint. Er staat er een speciale bus bij de Albert Heijn om de kleurplaten in te doen. Sinterklaas zoekt uit alle kleurplaten drie tekeningen die hij meeneemt naar Spanje. De drie kleine kunstenaars krijgen van Sinterklaas een verrassing.

Updated: 28 oktober 2019 — 11:32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code